Ben je actief in de verhuurbranche en ben je al lange tijd succesvol met het verhuren van springkussens, podiums, voertuigen, machines of andere producten? Misschien geldt het niet voor jou, maar veel verhuurbedrijven werken nog op een vrij ouderwetse manier. Ze hebben een goede naam opgebouwd in de regio en hengelen via de telefoon veel klanten binnen. Maar wat ze zich niet beseffen is dat ze veel potentiële klanten niet weten te bereiken. Want wil je als verhuurbedrijf echt de laatste stap zetten, dan is online verhuursoftware door middel van een webshop een absolute must.

Waarom kiezen voor online verhuursoftware?

Het eerste voordeel van het overstappen naar een webshop ligt voor de hand. Waar jij als fysiek verhuurbedrijf bepaalde openingstijden hanteert, is een webshop natuurlijk 24/7 open. Hoe lekker is het om een bestelling binnen te zien komen terwijl jij ’s avonds laat lekker lui op de bank ligt?

Daarnaast verwacht men vandaag de dag dat je online dingen kunt huren. Speel je niet in op deze steeds toenemende behoefte, dan loop je simpelweg klanten mis. 

Rentpro heeft de perfecte oplossing

Ben je eenmaal overtuigd dat een webshop voor jouw bedrijf de beste keuze is, dan is de online verhuursoftware van Rentpro de perfecte oplossing. Hiermee heb je een webwinkel, back-office, verhuursoftware en een mobiele app in één, die allemaal op elkaar afgestemd zijn.

Om maar een voorbeeld te noemen: plaats je in je verhuursoftware een balie order, dan wordt de beschikbaarheid van de producten van je webshop in realtime aangepast. En worden er door de klant opmerkingen aan een bestelling toegevoegd, dan komen die automatisch op de pakbon te staan.

De software van Rentpro is bovendien speciaal bedoeld voor verhuurbedrijven. Met bekende oplossingen als WooCommerce of Magento kun je een prachtige webshop bouwen, maar voor verhuurbedrijven zijn ze eigenlijk niet geschikt. Ze ondersteunen namelijk niet altijd zaken als borg, termijnstaffels, voorraad, transportkosten en verhuuropties. Een verhuurwebwinkel van Rentpro doet dit wel.

Wil jij met jouw verhuurbedrijf dus de laatste stap zetten om ook in de toekomst succesvol te blijven? Dan is de software van Rentpro voor jou de ideale keuze.