Een Website Bouwen

Een website is niet meer weg te denken voor iedere ondernemer. Zowel op MKB gebied als ook voor grotere ondernemingen geldt dat de gemiddelde zoektocht van een consument of verantwoordelijke binnen een B2B organisatie begint op Google. Geen aanwezigheid op internet is dus geen optie!

websites-logo

Refresh Online Marketing & Webdesign kan voor je de complete bouw van jouw website uit handen nemen. Natuurlijk volgens de wensen en eisen die jij voor ogen hebt. Er is ervaring met het bouwen van websites en webshops via o.a. WordPress, Joomla! en Magento.

Niet alleen een website bouwen, maar ook de website vindbaar in Google!

Tevens gaat Refresh Online Marketing & Webdesign met je in gesprek over de manier waarop jij door jouw klanten gevonden wilt worden in Google. Refresh Online Marketing is van mening dat een goed functionerende website alleen niet voldoende is. Een goed functionerende en hele mooie website die niet vindbaar is via Google is als een waterdicht vlot dat je op de oceaan loslaat. Die is ook voor niemand vindbaar en daardoor niet functioneel. Vandaar dat Refresh Online Marketing & Webdesign ook dit meeneemt bij de bouw van een website.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een website bouwen te bespreken.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Vraag

captcha