Klanten

Refresh Online Marketing & Webdesign zorgt voor de bouw en inrichting van websites voor het MKB. Bij Refresh is men zich bewust dat alleen een website niet voldoende is en streeft men naar het genereren van extra bezoekers naar uw website door middel van Zoekmachine Optimalisatie, E-mailmarketing en de inzet van Google Adwords.

Hellings Machinebouw BV

De website van Hellings Machinebouw is tweetalig gebouwd en is opgeleverd nog voor dat Refresh Online marketing & Webdesign officieel is gestart. Hellings Machinebouw is een internationaal opererend bedrijf dat zich richt op de vervaardiging van interne transportsystemen en machines voor o.a. de voedingsmiddelenindustrie.

JT Carservice

Autobedrijf JT Carservice is gestart op 1 maart 2012 en de website is opgeleverd eind juli 2012. Daarnaast kwam expliciet het vraagstuk naar boven dat men hoog wilde komen in de ranking van Google. Met enkele termen is JT Carservice inmiddels binnen de top 10 van de rankings aanwezig. Er wordt nog verder geoptimaliseerd om dit te verbeteren en meer termen op de eerste pagina van Google te krijgen.

Feetcare

Voor Feet Care is een website gebouwd inclusief een webshop waar beauty producten worden worden verkocht, zoals body butter, lichaamsolie en face scrub. Hiervoor is gebruik gemaakt van Woo Commerce als webshop plugin voor WordPress. Daarnaast is de website ingericht om hoog binnen Google te ranken op termen gerelateerd aan de business in combinatie met de regio waarin Feet Care actief is voor de diensten die Feet Care aanbiedt, zoals Pedicure, Manicure en Harsen. Daarnaast is de drempel voor het maken van een afspraak laag. Bezoekers hoeven alleen hun telefoonnummer achter te laten en worden door Feet Care benaderd voor een afspraak.


Van Hoof Hoveniers

Voor Van Hoof Hoveniers is Refresh Online Marketing & Webdesign het traject gestart om de website wat hoger in Google te krijgen. Daarnaast was het in de maanden februari en maart noodzaak om meer traffic naar de website te krijgen, zodat de gebroeders van Hoof in de opvolgende maanden vele tuinen van een mooi ontwerp konden voorzien.

HairZ

Voor HairZ worden door Refresh Online Marketing & Webdesign diverse werkzaamheden verricht om de klanten van HairZ beter op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, acties en evenementen. De werkzaamheden bestaan onder andere uit adverteren op Facebook, de website beter indelen, inrichten van Google Analytics account en rapportage en e-mailmarketing. Er wordt inmiddels bij HairZ een verloren klanten e-mail verstuurd naar mensen die langer dan 20 weken niet in de salons zijn geweest om hen daarmee te overtuigen toch weer eens bij HairZ langs te komen. En dat werkt..!

Compleet Verkleed

Een feestje is pas een feestje als je compleetverkleed bent! Daarom biedt CompleetVerkleed.nl diverse verkleedkleding aan. Of dat nu voor carnaval, een vrijgezellenfeest, een concert van de Toppers of Oktoberfest is, voor ieder wat wils. Refresh Online Marketing & Webdesign is heeft de website mede ontwikkeld en het concept staat nog in de kinderschoenen. Zodra alle producten zijn aangeleverd, zal online marketing hier voor traffic naar de website moeten gaan zorgen en hopelijk veel compleetverklede mensen.


Carlson Wagonlit Travel

Horizontal Logo jpeg - newVoor Carlson Wagonlit Travel heeft Refresh Online Marketing & Webdesign een blog website ontwikkeld in twee weken tijd, genaamd CWTTraveller.nl. Om de bestaande klanten van Carlson Wagonlit Travel op de hoogte te brengen van nieuwe artikelen wordt eens in de paar weken een nieuwsbrief verzonden. Refresh Online Marketing & Webdesign heeft het template ontwikkeld en verzorgt de verzending en ontwikkeling van het e-mailmarketing programma.

Sana Pedibus

Sana Pedibus, een pedicure praktijk in Hurwenen, is vorig jaar gestart met ‘het verzorgen van voeten’. Visitekaartjes werden al snel gedrukt, maar een professioneel logo was er niet direct. Die vraag kwam bij Refresh Online Marketing & Webdesign terecht. Voor Sana Pedibus is een professioneel vintage logo ontwikkeld. Omdat men goed voor ogen had wat men wilde, is het resultaat ook erg leuk geworden…

Eerst dacht ik dat het onmogelijk zou worden met al mijn wensen (eisen) dankzij jouw eerste opzetjes kwam ik weer tot meer inspiratie, vind het erg fijn dat jij mijn schets uiteindelijk digitaal heb uit kunnen werken. – Matthew Tito – Pedicurepraktijk Sana Pedibus

Roois Tourspel

In 2015 heeft Refresh Online Marketing & Webdesign, geheel belangeloos, de nieuwsbrieven verzorgt voor het Roois Tourspel. Het Roois Tourspel is een jaarlijks terugkerend evenement in Sint Oedenrode, waar ruim 700 enthousiaste wielrenliefhebbers aan meedoen. Hiermee worden diverse goede doelen ondersteund. De nieuwsbrief bevat nieuws, tussenstand en informatie over de goede doelen en prijzen. In 2016 verwachten we weer mooie nieuwsbrieven te mogen maken!


Van Schaijk Boomkwekerij

Logo_Van_Schaijk_BoomkwekerijFrans van Schaijk, eigenaar van Van Schaijk Boomkwekerij kwam eind 2013 bij Refresh Online Marketing & Webdesign terecht met de mededeling dat hij per 1 januari 2014 zelfstandig ging ondernemen. Refresh Online Marketing & Webdesign heeft begin 2014 voor Van Schaijk Boomkwekerij het logo ontwikkeld, zodat briefpapier en facturen konden worden voorzien van het logo. Na de zomer in 2014 is ook de website ontwikkeld, deze is in nauwe samenspraak met Frans opgezet. Vanaf livegang zal ook gestart worden met linkbuilding en adverteren binnen Facebook.

Smellzgood.nl

Smellzgood.nl is een webshop met parfum. Deze website is ontwikkeld door Refresh Online Marketing & Webdesign. Daarnaast wordt voor Smellzgood.nl het complete online marketing pakket ingezet. Dat wil zeggen, zoekmachine optimalisatie, adverteren op Google Adwords, Affiliatie Marketing en Facebook advertising. Dit alles met als doel om zo veel mogelijk bezoekers kennis te laten maken met de parfums van Smellzgood.

Zookini

Bij Zookini heeft Refresh Online Marketing & Webdesign een algemene online marketing presentatie / training verzorgt. Op basis daarvan kwamen vele vragen los, wat leidt tot een prettige samenwerking waarin Refresh Online Marketing & Webdesign adviseert richting Zookini en haar klanten.


Fysiotherapie Airborne

In 2016 kwam Fysiotherapie Airborne bij Refresh Online Marketing & Webdesign met de vraag om een responsive website te maken. De website die men had, was niet responsive en dat was wel de wens. Refresh Online Marketing & Webdesign heeft deze website in korte tijd responsive opgeleverd.

Stevens Elektro, diesel & hydrauliek

Komt nog tekst

Klanten vertellen...