Google adverteren via Adwords (SEA)

Elk bedrijf wil natuurlijk, wanneer zij een website hebben waar men trots op is, dat hier veel bezoekers op komen. Eén van de meest effectieve methoden om bezoekers te trekken naar de website is door in Google adverteren via Google Adwords. Immers, het overgrote deel actieve internetgebruikers start zijn zoektocht via het intypen van een zoekwoord in Google.

Door te adverteren in Google kun je door middel van de inzet van de juiste zoekwoorden, deze ‘zoekende consument’ bereiken. Je maakt een advertentie, stelt een bieding in voor het zoekwoord en zorgt dat de bezoeker op de juiste pagina binnen jouw website terecht komt. Dit klinkt erg eenvoudig, maar niets is minder waar. Want er zijn meer bedrijven op zoek naar relevante bezoekers op misschien dezelfde zoektermen. Dit kan ervoor zorgen dat de bezoeker niet naar jouw, maar naar die van de concurrent gaat. En dat wil je natuurlijk voorkomen.

Voor het Google adverteren heeft Google een systeem ontwikkeld, genaamd Google Adwords. In dit systeem kun je advertenties instellen, je bieding bepalen, je zoekwoorden instellen en nog vele andere mogelijkheden. Ben je al bekend met Google Adwords en wil je advies? Of maak je nog geen gebruik van Google Adwords en is het fijn om voor de opzet en optimalisatie van de campagne ondersteuning van Refresh Online Marketing & Webdesign te krijgen. Dat doen we graag voor je!

Meer bezoekers naar jouw website? Neem even contact met Refresh Online Marketing & Webdesign en we bespreken snel de mogelijkheden!

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Emailadres (verplicht)

Onderwerp

Vraag

captcha